Семінар Національного експерта Еразмус+ (HERE team) «Професійна підготовка здобувачів вищої освіти та професійні кваліфікації» (30.09.21 р., он-лайн)

<?xml encoding=”UTF-8″>

30 вересня 2021 р. Національний Еразмус+ офіс в Україні провели он-лайн семінар «Професійна підготовка здобувачів вищої освіти та професійні кваліфікації» в межах серії вебінарів від Національної команди експертів з реформування вищої освіти (HERE team) Програми ЄС Еразмус+. Спікером заходу виступив Вадим ЗАХАРЧЕНКО, проректор з науково-педагогічної роботи, Національний університет «Одеська морська академія»; Національний експерт з реформування вищої освіти.

 

До заходу на платформі Zoom взяло участь понад 50 учасників, сереж яких були викладачі закладів вищої освіти; гаранти освітніх програм та науково-педагогічні працівники, залучені до розроблення та моніторингу освітніх програм; керівники факультетів; керівники навчальних та навчально-методичних відділів; фахівці підрозділів, що забезпечують практичну підготовку здобувачів вищої освіти та працевлаштування випускників; заступники керівників закладів вищої освіти, діяльність яких пов’язана з розробленням та забезпеченням якості освітніх програм.

З вітальним словом до учасників звернулась менеджер Національного Еразмус+ офісу в Україні Жанна ТАЛАНОВА, презентувавши нову Програму на 2021-2027 рр., її можливості та особливості напрямів, які потребують експертів з ключових питань семінару.

Спікер заходу Вадим ЗАХАРЧЕНКО у своїй презентації розкрив питання фахової компетентності та результати навчання у освітніх програмах; роль професійних стандартів; забезпечення якості; зв’язок з ринком праці та професійне визнання випускників на ринку праці; професійні кваліфікації та їх присвоєння

 В результаті заходу учасники змогли отримати вичепні відповіді на свої запитання та подискутувати.

  • ПРЕЗЕНТАЦІЯ “Професійна підготовка здобувачів вищої освіти та професійні кваліфікації” – завантажити.

Щиро дякуємо всім за участь!

Попередня Знайомтесь: проєкт ЄС Еразмус+ BIOART «Інноваційна мультидисциплінарна освітня програма зі ...